Nezávazná poptávka

Osobní údaje a GDPR

Ochrana osobních údajů je oblast, ve které podnikatelé často tápou. Řada z nich si neuvědomuje, že osobní údaje nejen zákazníků, ale i zaměstnanců či dodavatelů je nutné shromažďovat a zpracovávat výlučně podle zákona. Využíváte na svém webu soubory cookies, vedete seznamy zákazníků, máte nainstalované kamerové systémy? Poradíme vám, jak se v regulaci vyznat a zbytečně neriskovat pokuty za porušení zákona a další sankce od Úřadu pro ochranu osobních údajů.

  • Komplexní právní podpora
  • GDPR compliance
  • Legální zasílání obchodních sdělení

  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Audity ochrany osobních údajů
  • Smlouvy se zpracovateli osobních údajů
  • Databáze osobních údajů


  • Obchodní sdělení
  • Interní směrnice
  • Využívání cookies
  • Stanoviska a posouzení


Nabízíme vám službu GDPR compliance, tj. kompletní audit ochrany osobních údajů ve vaší společnosti pro účely zajištění souladu s nařízením GDPR, které bude účinné od května 2018.

S osobními údaji úzce souvisí zasílání obchodních sdělení. Poradíme vám, jakých chyb se vyvarovat při využívání tohoto rozšířeného marketingového nástroje.

Máte jakýkoliv dotaz k ochraně osobních údajů, nejste si jisti svými povinnostmi nebo nevíte, jak správně na obchodní sdělení? Potřebujete provést audit ochrany osobních údajů ve vaší společnosti? Kontaktujte nás telefonicky, e-mailem nebo přes náš webový formulář.

Zásady ochrany osobních údajů

Balíček obsahuje:

  • v souladu s GDPR
  • úprava zasílání obchodních sdělení
  • používání cookies
Nezávazná poptávka

od 1.200 Kč (+ DPH)

1 hodina

Audit GDPR

Balíček obsahuje:

  • analýza nakládání s osobními údaji
  • konzultace s právníky ohledně vypracovaných dokumentů
  • navržení konkrétních kroků
Nezávazná poptávka

od 5.000 Kč (+ DPH)

2,5 hodiny

Další služby

Máte-li zájem o jiné právní služby, kontaktujte nás prostřednictvím našeho formuláře. Ozveme se vám s návrhem řešení a cenovou nabídkou.

Nezávazná poptávka

Individuální cenová nabídka

Související články

Správce a zpracovatel osobních údajů

Ochrana osobních údajů je v České republice upravena zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb., dále jen jako „zákon o OOÚ“). Tento zákon mimo jiné upravuje i povinnosti pro správce a zpracovatele osobních údajů. Kdo je správce a kdo je… Více

Komise přijala nová pravidla předávání osobních údajů do USA

Pamatujete si ještě na náš článek „Předávání osobních údajů do USA a případ Schrems vs. Velký bratr“? Rozsudkem z října 2015 ve věci C-362/14 judikoval Soudní dvůr Evropské unie (dále jen „SDEU“), že rozhodnutí Evropské komise, na základě kterého byly předávány… Více

Musí provozovatel českého webu získat souhlas s cookies? Část 2

V prvním díle naší série článků s podtitulem „Co takhle dát si cookies?“ jsme se věnovali aktuálním otázkám, které přinesla změna politiky společnosti Google. Změna měla dopad na všechny provozovatele webů využívajících služby této společnosti. Problematice jsme se věnovali také z technického hlediska,… Více

Předávání osobních údajů do USA a případ Schrems vs. Velký bratr

Předávání osobních údajů. Bez svolení, resp. skrze obchodní podmínky, které nikdo nečte? Facebook. Problematická irská pobočka. Archivace údajů, které jsme smazali. Evropská legislativa. Soudníme se s USA. Pohled České republiky. Důsledky pro české občany. Pojďme na to! Nic nerozbouřilo v nedávné… Více

Souhlas s používáním cookies v ČR aneb co takhle dát si cookies?

Proč by si měli provozovatelé e-shopů a jiných webových stránek „posvítit“ na cookies? Jaká je současná právní úprava „sušenkového šílenství“ (oficiálně však souhlas s používáním cookies)?  Čekají tuto právní úpravu v blízké budoucnosti legislativní změny? A co to vlastně ony cookies… Více

Zpracování osobních údajů | Oznamovací povinnost | Kdy, proč a jak

V naší praxi se často setkáváme s tím, že podnikatelé opomíjí povinnost oznamovat zpracování osobních údajů, tedy registrovat se u Úřadu pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ). V tomto článku se proto blíže podíváme na to, v jakých případech je nutné tuto oznamovací povinnost dodržet a… Více

Reference