Nezávazná poptávka

Osobní údaje a GDPR

Ochrana osobních údajů je oblast, ve které podnikatelé často tápou. Řada z nich si neuvědomuje, že osobní údaje nejen zákazníků, ale i zaměstnanců či dodavatelů je nutné shromažďovat a zpracovávat výlučně podle zákona. Využíváte na svém webu soubory cookies, vedete seznamy zákazníků, máte nainstalované kamerové systémy? Poradíme vám, jak se v regulaci vyznat a zbytečně neriskovat pokuty za porušení zákona a další sankce od Úřadu pro ochranu osobních údajů.

  • Komplexní právní podpora
  • GDPR compliance
  • Legální zasílání obchodních sdělení

  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Audity ochrany osobních údajů
  • Smlouvy se zpracovateli osobních údajů
  • Databáze osobních údajů


  • Obchodní sdělení
  • Interní směrnice
  • Využívání cookies
  • Stanoviska a posouzení


Nabízíme vám službu GDPR compliance, tj. kompletní audit ochrany osobních údajů ve vaší společnosti pro účely zajištění souladu s nařízením GDPR, které bude účinné od května 2018.

S osobními údaji úzce souvisí zasílání obchodních sdělení. Poradíme vám, jakých chyb se vyvarovat při využívání tohoto rozšířeného marketingového nástroje.

Máte jakýkoliv dotaz k ochraně osobních údajů, nejste si jisti svými povinnostmi nebo nevíte, jak správně na obchodní sdělení? Potřebujete provést audit ochrany osobních údajů ve vaší společnosti? Kontaktujte nás telefonicky, e-mailem nebo přes náš webový formulář.

Zásady ochrany osobních údajů

Balíček obsahuje:

  • v souladu s GDPR
  • úprava zasílání obchodních sdělení
  • používání cookies
Nezávazná poptávka

od 1.200 Kč (+ DPH)

1 hodina

Audit GDPR

Balíček obsahuje:

  • analýza nakládání s osobními údaji
  • konzultace s právníky ohledně vypracovaných dokumentů
  • navržení konkrétních kroků
Nezávazná poptávka

od 6.600 Kč (+ DPH)

3 hodiny

Další služby

Máte-li zájem o jiné právní služby, kontaktujte nás prostřednictvím našeho formuláře. Ozveme se vám s návrhem řešení a cenovou nabídkou.

Nezávazná poptávka

Individuální cenová nabídka

Související články

Nebojte se GDPR, část druhá

Některými nepřesnými informacemi, které se v souvislosti s GDPR objevily, jsme se věnovali v předchozím článku. Nyní vám přinášíme další sadu informací, se kterými se můžete převážně na internetu setkat, a uvádíme je na pravou míru. Cílem těchto dvou našich článků je ukázat… Více

Cloudová úložiště z pohledu GDPR

Snad každý, kdo se pohybuje na internetu, ví, že od května bude účinné nové nařízení EU, které upravuje ochranu osobních údajů (známé jako „GDPR“). GDPR nerozlišuje, zda k nakládání s osobními údaji dochází fyzicky či elektronicky, off-line či on-line, a proto se bude… Více

Nebojte se GDPR

S blížící se účinností nového nařízení EU týkající se ochrany osobních údajů (tzv. GDPR) se s informacemi o něm doslova „roztrhl pytel“. To má však za následek i to, že řada těchto informací je přinejmenším zavádějící. Pojďme se teď společně na některé… Více

Jste připraveni na GDPR?

Již za nedlouho, přesněji 25. května 2018, vejde v účinnost nové nařízení Evropské unie (známé jako „GDPR“), které se týká ochrany osobních údajů. Co nás čeká a jak se na změny připravit? Na to vám odpovíme v tomto článku. GDPR nás přivádí… Více

Správce a zpracovatel osobních údajů

Ochrana osobních údajů je v České republice upravena zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb., dále jen jako „zákon o OOÚ“). Tento zákon mimo jiné upravuje i povinnosti pro správce a zpracovatele osobních údajů. Kdo je správce a kdo je… Více

Komise přijala nová pravidla předávání osobních údajů do USA

Pamatujete si ještě na náš článek „Předávání osobních údajů do USA a případ Schrems vs. Velký bratr“? Rozsudkem z října 2015 ve věci C-362/14 judikoval Soudní dvůr Evropské unie (dále jen „SDEU“), že rozhodnutí Evropské komise, na základě kterého byly předávány… Více

Musí provozovatel českého webu získat souhlas s cookies? Část 2

V prvním díle naší série článků s podtitulem „Co takhle dát si cookies?“ jsme se věnovali aktuálním otázkám, které přinesla změna politiky společnosti Google. Změna měla dopad na všechny provozovatele webů využívajících služby této společnosti. Problematice jsme se věnovali také z technického hlediska,… Více

Reference