Nezávazná poptávka

Osobní údaje a GDPR

Ochrana osobních údajů je oblast, ve které podnikatelé často tápou. Řada z nich si neuvědomuje, že osobní údaje nejen zákazníků, ale i zaměstnanců či dodavatelů je nutné shromažďovat a zpracovávat výlučně podle zákona. Využíváte na svém webu soubory cookies, vedete seznamy zákazníků, máte nainstalované kamerové systémy? Poradíme vám, jak se v regulaci vyznat a zbytečně neriskovat pokuty za porušení zákona a další sankce od Úřadu pro ochranu osobních údajů.

  • Komplexní právní podpora
  • GDPR compliance
  • Legální zasílání obchodních sdělení

  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Audity ochrany osobních údajů
  • Smlouvy se zpracovateli osobních údajů
  • Databáze osobních údajů


  • Obchodní sdělení
  • Interní směrnice
  • Využívání cookies
  • Stanoviska a posouzení


Nabízíme vám službu GDPR compliance, tj. kompletní audit ochrany osobních údajů ve vaší společnosti pro účely zajištění souladu s nařízením GDPR, které bude účinné od května 2018.

S osobními údaji úzce souvisí zasílání obchodních sdělení. Poradíme vám, jakých chyb se vyvarovat při využívání tohoto rozšířeného marketingového nástroje.

Máte jakýkoliv dotaz k ochraně osobních údajů, nejste si jisti svými povinnostmi nebo nevíte, jak správně na obchodní sdělení? Potřebujete provést audit ochrany osobních údajů ve vaší společnosti? Kontaktujte nás telefonicky, e-mailem nebo přes náš webový formulář.

Zásady ochrany osobních údajů

Balíček obsahuje:

  • v souladu s GDPR
  • úprava zasílání obchodních sdělení
  • používání cookies
Nezávazná poptávka

od 1.200 Kč (+ DPH)

1 hodina

Audit GDPR

Balíček obsahuje:

  • analýza nakládání s osobními údaji
  • konzultace s právníky ohledně vypracovaných dokumentů
  • navržení konkrétních kroků
Nezávazná poptávka

od 11.000 Kč (+ DPH)

5 hodin

Další služby

Máte-li zájem o jiné právní služby, kontaktujte nás prostřednictvím našeho formuláře. Ozveme se vám s návrhem řešení a cenovou nabídkou.

Nezávazná poptávka

Individuální cenová nabídka

Související články

Slevy, zážitky a právo

V posledních letech se rozrostla nabídka internetových portálů, které nabízejí slevové poukazy, prodej zážitků či zprostředkování ubytování. Ačkoliv se podobné portály jeví jako geniální obchodní model generující zisk z provizí či reklam, nastavit právní řešení těchto portálů v souladu se zákonem bývá někdy… Více

Data jako zdroj tržní síly? – 2. část

Na portálu Právní prostor jsme publikovali druhou část článku věnující se užívání dat z pohledu hospodářské soutěže. Příspěvek je zaměřený na klíčová rozhodnutí Evropské komise týkající se hlavních hráčů na trhu jako jsou Google, Facebook nebo Microsoft. Článek si můžete… Více

Data jako zdroj tržní síly?

O datech, zejména o osobních údajích, toho bylo za poslední rok řečeno a napsáno opravdu hodně, a to především v souvislosti s nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) účinným od května 2018. Mnohem méně prozkoumanou otázkou ale je, jak se na využívání… Více

Pronajímáte byt přes Airbnb? A vedete domovní a evidenční knihu?

Jedněmi ze základních povinností, které musí poskytovatelé ubytování plnit, je vedení domovní a evidenční knihy. Tyto povinnosti jsou často opomíjeny především menšími ubytovateli (např. lidé, kteří pronajímají své nemovitosti skrze Airbnb nebo Booking.com). Evidenční kniha Evidenční knihu je ubytovatel povinný… Více



Informujte mě zdarma o důležitých změnách v právních předpisech.



Reference