Nezávazná poptávka

Osobní údaje a GDPR

Ochrana osobních údajů je oblast, ve které podnikatelé často tápou. Řada z nich si neuvědomuje, že osobní údaje nejen zákazníků, ale i zaměstnanců či dodavatelů je nutné shromažďovat a zpracovávat výlučně podle zákona. Využíváte na svém webu soubory cookies, vedete seznamy zákazníků, máte nainstalované kamerové systémy? Poradíme vám, jak se v regulaci vyznat a zbytečně neriskovat pokuty za porušení zákona a další sankce od Úřadu pro ochranu osobních údajů.

  • Komplexní právní podpora
  • GDPR compliance
  • Legální zasílání obchodních sdělení

  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Audity ochrany osobních údajů
  • Smlouvy se zpracovateli osobních údajů
  • Databáze osobních údajů


  • Obchodní sdělení
  • Interní směrnice
  • Využívání cookies
  • Stanoviska a posouzení


Nabízíme vám službu GDPR compliance, tj. kompletní audit ochrany osobních údajů ve vaší společnosti pro účely zajištění souladu s nařízením GDPR, které bude účinné od května 2018.

S osobními údaji úzce souvisí zasílání obchodních sdělení. Poradíme vám, jakých chyb se vyvarovat při využívání tohoto rozšířeného marketingového nástroje.

Máte jakýkoliv dotaz k ochraně osobních údajů, nejste si jisti svými povinnostmi nebo nevíte, jak správně na obchodní sdělení? Potřebujete provést audit ochrany osobních údajů ve vaší společnosti? Kontaktujte nás telefonicky, e-mailem nebo přes náš webový formulář.

Zásady ochrany osobních údajů

Balíček obsahuje:

  • v souladu s GDPR
  • úprava zasílání obchodních sdělení
  • používání cookies
Nezávazná poptávka

od 1.200 Kč (+ DPH)

1 hodina

Audit GDPR

Balíček obsahuje:

  • analýza nakládání s osobními údaji
  • konzultace s právníky ohledně vypracovaných dokumentů
  • navržení konkrétních kroků
Nezávazná poptávka

od 11.000 Kč (+ DPH)

5 hodin

Další služby

Máte-li zájem o jiné právní služby, kontaktujte nás prostřednictvím našeho formuláře. Ozveme se vám s návrhem řešení a cenovou nabídkou.

Nezávazná poptávka

Individuální cenová nabídka

Související články

Nařízení ePrivacy aneb s GDPR to nekončí

V květnu letošního roku vstoupilo v účinnost velmi propírané a obávané nařízení GDPR (ačkoliv ve skutečnosti tolik důvodů k obavám nebylo), díky kterému se do středu pozornosti dostala ochrana osobních údajů. V současné chvíli se již zdá, že bublina vytvořená kolem GDPR se postupně… Více

Cloudová uložiště z pohledu GDPR podruhé

V předchozím článku jsme se zabývali postavením uživatele a poskytovatele cloudu a jejich povinnosti uzavřít smlouvu o zpracování osobních údajů. Na konci května jsme se zúčastnili meetupu pořádaném společností Ackee právě na téma GDPR a cloudových úložišť. Naše advokátní kancelář přispěla… Více

Je konec s vyskakovacími lištami k souborům cookies?

Otázka, jak bude upraveno používání souborů cookies v období mezi evropskými nařízeními GDPR a nařízením ePrivacy, byla dosud nezodpovězená. Úřad pro ochranu osobních údajů vydal před několika málo dny doporučení, kterým tuto otázku rozřešil, byť je odpověď místy poněkud obecná. K vyskakovacím… Více

Nebojte se GDPR, část druhá

Některými nepřesnými informacemi, které se v souvislosti s GDPR objevily, jsme se věnovali v předchozím článku. Nyní vám přinášíme další sadu informací, se kterými se můžete převážně na internetu setkat, a uvádíme je na pravou míru. Cílem těchto dvou našich článků je ukázat… Více

Cloudová úložiště z pohledu GDPR

Snad každý, kdo se pohybuje na internetu, ví, že od května bude účinné nové nařízení EU, které upravuje ochranu osobních údajů (známé jako „GDPR“). GDPR nerozlišuje, zda k nakládání s osobními údaji dochází fyzicky či elektronicky, off-line či on-line, a proto se bude… Více

Nebojte se GDPR

S blížící se účinností nového nařízení EU týkající se ochrany osobních údajů (tzv. GDPR) se s informacemi o něm doslova „roztrhl pytel“. To má však za následek i to, že řada těchto informací je přinejmenším zavádějící. Pojďme se teď společně na některé… Více

Jste připraveni na GDPR?

Již za nedlouho, přesněji 25. května 2018, vejde v účinnost nové nařízení Evropské unie (známé jako „GDPR“), které se týká ochrany osobních údajů. Co nás čeká a jak se na změny připravit? Na to vám odpovíme v tomto článku. GDPR nás přivádí… Více



Informujte mě o důležitých změnách v právních předpisech.


Reference