Nezávazná poptávka

Osobní údaje a GDPR

Ochrana osobních údajů je oblast, ve které podnikatelé často tápou. Řada z nich si neuvědomuje, že osobní údaje nejen zákazníků, ale i zaměstnanců či dodavatelů je nutné shromažďovat a zpracovávat výlučně podle zákona. Využíváte na svém webu soubory cookies, vedete seznamy zákazníků, máte nainstalované kamerové systémy? Poradíme vám, jak se v regulaci vyznat a zbytečně neriskovat pokuty za porušení zákona a další sankce od Úřadu pro ochranu osobních údajů.

  • Komplexní právní podpora
  • GDPR compliance
  • Legální zasílání obchodních sdělení

  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Audity ochrany osobních údajů
  • Smlouvy se zpracovateli osobních údajů
  • Databáze osobních údajů


  • Obchodní sdělení
  • Interní směrnice
  • Využívání cookies
  • Stanoviska a posouzení


Nabízíme vám službu GDPR compliance, tj. kompletní audit ochrany osobních údajů ve vaší společnosti pro účely zajištění souladu s nařízením GDPR, které bude účinné od května 2018.

S osobními údaji úzce souvisí zasílání obchodních sdělení. Poradíme vám, jakých chyb se vyvarovat při využívání tohoto rozšířeného marketingového nástroje.

Máte jakýkoliv dotaz k ochraně osobních údajů, nejste si jisti svými povinnostmi nebo nevíte, jak správně na obchodní sdělení? Potřebujete provést audit ochrany osobních údajů ve vaší společnosti? Kontaktujte nás telefonicky, e-mailem nebo přes náš webový formulář.

Zásady ochrany osobních údajů

Balíček obsahuje:

  • v souladu s GDPR
  • úprava zasílání obchodních sdělení
  • používání cookies
Nezávazná poptávka

od 1.200 Kč (+ DPH)

1 hodina

Audit GDPR

Balíček obsahuje:

  • analýza nakládání s osobními údaji
  • konzultace s právníky ohledně vypracovaných dokumentů
  • navržení konkrétních kroků
Nezávazná poptávka

od 11.000 Kč (+ DPH)

5 hodin

Další služby

Máte-li zájem o jiné právní služby, kontaktujte nás prostřednictvím našeho formuláře. Ozveme se vám s návrhem řešení a cenovou nabídkou.

Nezávazná poptávka

Individuální cenová nabídka

Související články

Je konec s vyskakovacími lištami k souborům cookies?

Otázka, jak bude upraveno používání souborů cookies v období mezi evropskými nařízeními GDPR a nařízením ePrivacy, byla dosud nezodpovězená. Úřad pro ochranu osobních údajů vydal před několika málo dny doporučení, kterým tuto otázku rozřešil, byť je odpověď místy poněkud obecná. K vyskakovacím… Více

Nebojte se GDPR, část druhá

Některými nepřesnými informacemi, které se v souvislosti s GDPR objevily, jsme se věnovali v předchozím článku. Nyní vám přinášíme další sadu informací, se kterými se můžete převážně na internetu setkat, a uvádíme je na pravou míru. Cílem těchto dvou našich článků je ukázat… Více

Cloudová úložiště z pohledu GDPR

Snad každý, kdo se pohybuje na internetu, ví, že od května bude účinné nové nařízení EU, které upravuje ochranu osobních údajů (známé jako „GDPR“). GDPR nerozlišuje, zda k nakládání s osobními údaji dochází fyzicky či elektronicky, off-line či on-line, a proto se bude… Více

Nebojte se GDPR

S blížící se účinností nového nařízení EU týkající se ochrany osobních údajů (tzv. GDPR) se s informacemi o něm doslova „roztrhl pytel“. To má však za následek i to, že řada těchto informací je přinejmenším zavádějící. Pojďme se teď společně na některé… Více

Jste připraveni na GDPR?

Již za nedlouho, přesněji 25. května 2018, vejde v účinnost nové nařízení Evropské unie (známé jako „GDPR“), které se týká ochrany osobních údajů. Co nás čeká a jak se na změny připravit? Na to vám odpovíme v tomto článku. GDPR nás přivádí… Více

Správce a zpracovatel osobních údajů

Ochrana osobních údajů je v České republice upravena zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb., dále jen jako „zákon o OOÚ“). Tento zákon mimo jiné upravuje i povinnosti pro správce a zpracovatele osobních údajů. Kdo je správce a kdo je… Více

Komise přijala nová pravidla předávání osobních údajů do USA

Pamatujete si ještě na náš článek „Předávání osobních údajů do USA a případ Schrems vs. Velký bratr“? Rozsudkem z října 2015 ve věci C-362/14 judikoval Soudní dvůr Evropské unie (dále jen „SDEU“), že rozhodnutí Evropské komise, na základě kterého byly předávány… Více



Informujte mě o důležitých změnách v právních předpisech.


Reference