Nezávazná poptávka

Osobní údaje a GDPR

Ochrana osobních údajů je oblast, ve které podnikatelé často tápou. Řada z nich si neuvědomuje, že osobní údaje nejen zákazníků, ale i zaměstnanců či dodavatelů je nutné shromažďovat a zpracovávat výlučně podle zákona. Využíváte na svém webu soubory cookies, vedete seznamy zákazníků, máte nainstalované kamerové systémy? Poradíme vám, jak se v regulaci vyznat a zbytečně neriskovat pokuty za porušení zákona a další sankce od Úřadu pro ochranu osobních údajů.

  • Komplexní právní podpora
  • GDPR compliance
  • Legální zasílání obchodních sdělení

  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Audity ochrany osobních údajů
  • Smlouvy se zpracovateli osobních údajů
  • Databáze osobních údajů


  • Obchodní sdělení
  • Interní směrnice
  • Využívání cookies
  • Stanoviska a posouzení


Nabízíme vám službu GDPR compliance, tj. kompletní audit ochrany osobních údajů ve vaší společnosti pro účely zajištění souladu s nařízením GDPR, které bude účinné od května 2018.

S osobními údaji úzce souvisí zasílání obchodních sdělení. Poradíme vám, jakých chyb se vyvarovat při využívání tohoto rozšířeného marketingového nástroje.

Máte jakýkoliv dotaz k ochraně osobních údajů, nejste si jisti svými povinnostmi nebo nevíte, jak správně na obchodní sdělení? Potřebujete provést audit ochrany osobních údajů ve vaší společnosti? Kontaktujte nás telefonicky, e-mailem nebo přes náš webový formulář.

Zásady ochrany osobních údajů

Balíček obsahuje:

  • v souladu s GDPR
  • úprava zasílání obchodních sdělení
  • používání cookies
Nezávazná poptávka

od 1.200 Kč (+ DPH)

1 hodina

Audit GDPR

Balíček obsahuje:

  • analýza nakládání s osobními údaji
  • konzultace s právníky ohledně vypracovaných dokumentů
  • navržení konkrétních kroků
Nezávazná poptávka

od 11.000 Kč (+ DPH)

5 hodin

Další služby

Máte-li zájem o jiné právní služby, kontaktujte nás prostřednictvím našeho formuláře. Ozveme se vám s návrhem řešení a cenovou nabídkou.

Nezávazná poptávka

Individuální cenová nabídka

Související články

Pronajímáte byt přes Airbnb? A vedete domovní a evidenční knihu?

Jedněmi ze základních povinností, které musí poskytovatelé ubytování plnit, je vedení domovní a evidenční knihy. Tyto povinnosti jsou často opomíjeny především menšími ubytovateli (např. lidé, kteří pronajímají své nemovitosti skrze Airbnb nebo Booking.com). Evidenční kniha Evidenční knihu je ubytovatel povinný… Více

Nařízení ePrivacy aneb s GDPR to nekončí

V květnu letošního roku vstoupilo v účinnost velmi propírané a obávané nařízení GDPR (ačkoliv ve skutečnosti tolik důvodů k obavám nebylo), díky kterému se do středu pozornosti dostala ochrana osobních údajů. V současné chvíli se již zdá, že bublina vytvořená kolem GDPR se postupně… Více

Cloudová uložiště z pohledu GDPR podruhé

V předchozím článku jsme se zabývali postavením uživatele a poskytovatele cloudu a jejich povinnosti uzavřít smlouvu o zpracování osobních údajů. Na konci května jsme se zúčastnili meetupu pořádaném společností Ackee právě na téma GDPR a cloudových úložišť. Naše advokátní kancelář přispěla… Více

Je konec s vyskakovacími lištami k souborům cookies?

Otázka, jak bude upraveno používání souborů cookies v období mezi evropskými nařízeními GDPR a nařízením ePrivacy, byla dosud nezodpovězená. Úřad pro ochranu osobních údajů vydal před několika málo dny doporučení, kterým tuto otázku rozřešil, byť je odpověď místy poněkud obecná. K vyskakovacím… Více



Informujte mě o důležitých změnách v právních předpisech.


Reference